fredag 23. november 2012

Carnaroli risottoris

Carnaroli risottoris 

Michele Perinottis ris er høyt verdsatt av flere av verdens topp-kokker. En av dem er Heston Blumentahl. Hans restaurant The Fat Duck har 3 Michelinstjerner og er kåret til Englands beste restaurant (2008 Good Food Guide) og verdens nest beste restaurant (Restaurant Magazine's International Academy, 2008). Og nå som El Bulli (kåret til den beste) i første omgang stenges for to år, er hans restaurant altså å anse som verdens beste.





Italienerne mener Carnaroli er den beste risen de kan lage risotto av, fordi riskornene kokes jevnt. Det synes også Heston Blumenthal, som har utropt Gli Arionis til sin favoritt-Carnaroli. I sin TV-serie "In Search of Perfection" testet han 15 ulike Caranroli-ris og fant at Gli Arionis var "superior and distinctly more fragrant and intense in taste".


Produsert av fineste Carnaroli ris i Vercelli-regionen på Po- sletten. Tradisjonelle produksjonsmetoder bevarer næringsinnholdet i det ytterste laget av riskornene og gir den beste smak og konsistens. Produksjon i små partier og vakumpakking bidrar til den høye kvaliteten.

Størrelse: 500g

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar