torsdag 4. oktober 2012

Pasta carbonara

Pasta carbonara :

4 personner :

500g Tagliatelle
250g Bacon
2       Eggeplommer
1       Løk
20cl  Fløte
50g   Parmesan
         Persil
         Svart olivenolje

Kokk opp pastaen med litt salt.
Kutt løken i små biter og skjær baconen i små terninger.
Stek løken og baconen  sammen.
Når det blir gyllent, hell fløten i pannen.
La fløten koke inn.

Bland sammen tagliatelle og fløten i en stor bolle.
Tilsett 2 eggeplommer og bland sammen.
Riv osten over pastaen.
Strø over finhakket persille og hell over litt olivenolje.

Svart olivenolje :

Aroma: Kraftig duft av svarte oliven med hint av trøfler og gjær.
Produsenten fermenterer de svarte olivenene mer enn 24 timer før pressing. En spesialitet fra området, slik oljene ble laget i gamle dager.


Svart olivenolje finnes på www.gourmeten.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar