lørdag 29. september 2012

Sopprisotto

 Sopprisotto:
1 liter kyllingbuljong/grønnsaksbuljon
2 stk sjalottløk , finhakket
1 glass tørr hvitvin ( matvin evt. )
Litt parmesan
Litt smør
olje ( raps, solsikke )
Sopp ( Klikk her )
Olivenolje ( Klikk her )

Brukven tykkbunnet, vid kjele.
Ha i litt olje ( raps, solsikke ), surr sjalottløken til den er blank.
Tilsett risottorisen, og deretter hvitvinen og kok inn.
Tilsett deretter buljongen, litt etter litt.
La den koke inn før du tilsetter mer.
Etter ca. 15 min er risen ferdigkokt.
Rør forsktig inn pamesan, litt smør og soppen.
La stå i 2 min før servering.
Konsistensen skal være lett flytende.
Legg på tallerkene og avslutt med en tynn stråle olivenojle.

Så er det bare å nyte !!!
www.gourmeten.no 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar