lørdag 29. september 2012

Camembert med honninperler

Camembert med Honningperler:

Honningperler:
50g honning
5 cl vann
50 cl solsikkeolje

Avkjøl solsikkeoljen i kjøleskapet i 2 timer
Varm honningen og vannet i en kjele
Tilsett agar-agar og pisk inn, uten å få for mye luft i blandingen.
Kok opp og kok i 2-3 min.
Avkjøl 10 min i romtemperatur.
Ha blandingen i en sprøyte eller pipette og hell dråpe for dråpe i den
kalde oljen, for å lage perlene.
Fisk opp perlene med en hulløse og skyll av overflødig olje.

Camenbert :
1 st  camembert.

Forvarm ovnen til 180 grader
Pakk camembert i aluminiumsfolie
Ha i ovnen i 20 min

Lag et lite hulrom i midten av camemberten
Legg honningperlene i

Klar til servering !!!
www.gourmeten.no 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar