Carnaroli risottoris
Michele Perinottis ris er høyt verdsatt av flere av verdens
topp-kokker. En av dem er Heston Blumentahl. Hans restaurant The Fat
Duck har 3 Michelinstjerner og er kåret til Englands beste restaurant
(2008 Good Food Guide) og verdens nest beste restaurant (Restaurant
Magazine's International Academy, 2008). Og nå som El Bulli (kåret til
den beste) i første omgang stenges for to år, er hans restaurant altså å
anse som verdens beste.
Italienerne mener Carnaroli er den beste
risen de kan lage risotto av, fordi riskornene kokes jevnt. Det synes
også Heston Blumenthal, som har utropt Gli Arionis til sin
favoritt-Carnaroli. I sin TV-serie "In Search of Perfection" testet han
15 ulike Caranroli-ris og fant at Gli Arionis var "superior and
distinctly more fragrant and intense in taste".
Produsert av fineste Carnaroli ris i Vercelli-regionen på Po-
sletten. Tradisjonelle produksjonsmetoder bevarer næringsinnholdet i
det ytterste laget av riskornene og gir den beste smak og konsistens.
Produksjon i små partier og vakumpakking bidrar til den høye kvaliteten.
Størrelse: 500g
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar