Pasta carbonara :
4 personner :
500g Tagliatelle
250g Bacon
2 Eggeplommer
1 Løk
20cl Fløte
50g Parmesan
Persil
Svart olivenolje
Kokk opp pastaen med litt salt.
Kutt løken i små biter og skjær baconen i små terninger.
Stek løken og baconen sammen.
Når det blir gyllent, hell fløten i pannen.
La fløten koke inn.
Bland sammen tagliatelle og fløten i en stor bolle.
Tilsett 2 eggeplommer og bland sammen.
Riv osten over pastaen.
Strø over finhakket persille og hell over litt olivenolje.
Svart olivenolje :
Aroma: Kraftig duft av svarte oliven med hint av trøfler og gjær.
Produsenten fermenterer de svarte olivenene mer enn 24 timer før pressing. En spesialitet fra området, slik oljene ble laget i gamle dager.
Svart olivenolje finnes på www.gourmeten.no
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar