Camembert med Honningperler:
Honningperler:
50g honning
5 cl vann
1g agar-agar
50 cl solsikkeolje
Avkjøl solsikkeoljen i kjøleskapet i 2 timer
Varm honningen og vannet i en kjele
Tilsett agar-agar og pisk inn, uten å få for mye luft i blandingen.
Kok opp og kok i 2-3 min.
Avkjøl 10 min i romtemperatur.
Ha blandingen i en sprøyte eller pipette og hell dråpe for dråpe i den
kalde oljen, for å lage perlene.
Fisk opp perlene med en hulløse og skyll av overflødig olje.
Camenbert :
1 st camembert.
Forvarm ovnen til 180 grader
Pakk camembert i aluminiumsfolie
Ha i ovnen i 20 min
Lag et lite hulrom i midten av camemberten
Legg honningperlene i
Klar til servering !!!
www.gourmeten.no
www.gourmeten.no
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar